www.stichtingrolstoeloutdoorevents.nl

Stichting Rolstoel Outdoor Events

Doelstelling & Doelstellingen SMART: Rolstoelgebonden mensen of mensen met een functie beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

We willen onze klanten, die wij zien als gasten door middel van onze outdoor activteiten een extra stimulans geven om weer actief deel te nemen in de samenleving.

een leuke onroad en offroad toertocht of heerlijk uitwaaien op het strand, met de quad of ATV tot aan de vloedlijn? Even geen stempel, geen rolstoel.

Een heerlijke vaartocht door de amsterdamste grachten, de stad beleven vanaf het water, een vleugje cultuur, genieten van de stad.

uitwaaien op het Markermeer of een Noordze zee ervaring Op een powerboot met circa 500 pk.

De nadruk ligt vooral op het zelf doen, zelfstandig quad of ATV rijden.

De Quad’s en ATV’s zijn hiervoor speciaal aangepast.

Het meevaren op de powerboten is als passagier, onze boten zijn zodanig ingericht dat je de tocht ervaart als stuurman.

Dagtrips zoals wij beogen zijn voor mensen zonder functie berperking al een beleving, wij willen dit toegangkelijk maken voor mensen met een dwarsleasie en mensen met een visuele beperking.

Deze groep mensen is ongeveer 450.000 mensen! en komen circa 1700 mensen per jaar bij.

Doelstellingen SMART

Kalenderjaar 2012 open vanaf 1 maart