Wat zijn de doelstellingen van
stichting Riddim?

Wij zijn een stichting die zich inzet om zoveel mogelijk
mensen bij elkaar te brengen. Dit doen wij op verschillende
manieren. A Dream Come True: In onderlinge overleg hebben we
iets nieuws gecreëerd. Dit was een droom van Ron Min,
die wij hebben laten uitkomen: Mellow Social Club. Mellow Social
Club is een onderdeel van Stichting Riddim. Dit is een nieuwe, frisse
en trendy club die zich richt op Loungen en Dansen. Heerlijk ontspannen
op loungebanken en dansen op de lekkere tunes, met deep house tot
disco en van lounge/chill, jazz tot techhouse enz. Ze maken
gebruik van een zeer hoogwaardig geluidssysteem aangevuld met
sfeerverhogende verlichting. Elke vrijdag geopend vanaf 21.00 uur
& elke zaterdag geopend vanaf 22.00 uur. We ondersteunen en
realiseren diverse goede doelen zoals: Alpe D’huez, Roojse Huus,
Omdat Het Kan, Sint Actie,Vakantie Actie. Stichting Riddim is
een plek waar jij jezelf kunt zijn. Dit is een plek waar respect
vanzelfsprekend is.

 

 

Dit zijn voorbeelden van dingen die we door de jaren heen hebben gedaan en nog steeds doen:

 

 

Mellow Social Club

Wij zijn een nieuwe, frisse en trendy club die zich richt op Loungen en Dansen.

Heerlijk ontspannen op loungebanken en dansen op de lekkere tunes, met deephouse tot disco en van lounge/chill, jazz tot techhouse enz.

Wij maken gebruik van een zeer hoogwaardig geluidssysteem aangevuld met sfeerverhogende verlichting.

ROOJS TALENT LIVE GROOT SUCCES

18-12-2011 • Afgelopen zaterdag organiseerde de vers gestarte ROOD-groep van SP Venray in samenwerking met stichting Riddim en Omroep Venray een evenement voor het goede doel van het Roojse Huus 2011: Braille Without Borders. Het was een avond vol Venrayse en regionale pop- en dancemuziek die meer dan 100 bezoekers naar Riddim op de Gouden Leeuw lokte.

Poster_Roojs_Talent_LIVE_2011a

 

 

Roojs Talent LIVE

DJ Sjuut trapte om 21.00u af met plaatjes om in de stemming te komen voor de twee popbands van de avond. The Imagineers en Park Bench People zorgden beiden voor een mooie pop- en rockshow die enthousiast door het aanwezige publiek werd ontvangen. De uit Oirlo afkomstige DJ Lucky Done Gone warmde de zaal lekker op voor de hoofdacts van de avond. Tijdens het optreden van De Cultuurbarbaren was de zaal gezellig gevuld met meer dan 100 bezoekers. Velen waren nog niet in Riddim geweest en kenden de plek alleen van de vroegere discotheek Time of Club Wow. Zij keken dan ook hun ogen uit en waren verrast door de inrichting die al oogt als een heus klein poppodium. Dit is nog weinig inwoners van Venray bekend. ROOD ontving dan ook volop enthousiaste reacties op deze locatie, die hiermee bewees volop potentie te hebben als mogelijke plek voor het nieuwe jongerencentrum.

DJ Bram van Helden en Deee sloten de avond af met lekkere sets. Hierna kon het geld van de entree en de winst die op de drank werd gemaakt worden geteld. Met een grote pot met geld togen de jongeren van ROOD naar het Roojse Huus waar zij net na 4.00u ‘s nachts bekend konden maken dat zij maar liefst €930,02 hebben opgehaald voor Braille Without Borders. Dit geld gaat rechtstreeks naar het blindenweeshuis in Tibet dat wordt geleid door Venraynaar Paul Kronenberg en zijn vriendin Sabriye Tenberken.

 

Happy Halloween

4414_e3venray kopie

REGIO – In Nederland wordt steeds meer aandacht besteed aan Halloween. Kinderen halen langs de deuren snoep op en her en der worden er Halloweenfeesten georganiseerd. Zo ook in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray. In America bijvoorbeeld wordt er woensdag 29 oktober vanaf 18.45 uur gegriezeld op Center Parcs het Meerdal. Durf jij met de drie hek- sen op pad te gaan om de zombies terug naar hun graf te sturen? Op donderdag 30 oktober wordt Halloween in het centrum van Venray gevierd. Vanaf 17.30 uur kan de ‘trick-or-treat’ tocht gelopen worden. Het gebouw van Stichting Riddim aan de Gouden Leeuw 14 verandert in een angstaanjagend spookhuis. Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november tot slot breekt ook in Toverland in Sevenum de hel los tijdens de Halloween Nights. Alvast Happy Halloween!

 

 

Omdat het kan

1077542_454187724691132_1135509340_o

Zumba Fitness Sinterklaas Marathon

10644592_631036873672882_1645387723933165314_n

Een Podium Voor Iedereen

IMG_5565

Laatste Tweets
Sign InAlready a Member