Muziek – DJ SonN

SonN begon in het begin van 1990 met DJ-en / Scratchen, MC-en & Produceren van verschillende stijlen tracks: van HipHop tot Breakbeat en van Jungle tot Drum & Bass en House. Deze stijlen draaide hij ook regelmatig op verschillende locaties in en rondom Venray. Zijn draaistijl werd door de jaren heen uitgebreid met Mellow / …..

Riddim Zaterdagavond

Op de zaterdag is Riddim een  discotheek/Club waar diverse Dj’s van uit heel het binnen en buitenland komen draaien. Wil je echt lekker opstap en heerlijk dansen dan is Riddim THE PLACE 2 BE Club,dance, dubstep, reggae, house, nederpop, hip hop, hardcore, 80’s and 90’s, rock, metal, Hardstyle, Electro, Trance, Trap enz enz…!

Muziek – Small Time Giants

Deze heren uit Groenlan, verhuisde een aantal jaren geleden met zijn alle naar Denemarken. Ondanks dat Small Time Giants pas sinds korte tijd rondloopt in de scene, zijn ze al erge geliefd in hun thuisplaats. Zo hebben ze gespeeld voor 4, maar ook voor 1000e personen. Het maakt de heren niet voor hoeveel personen ze …..

Muziek – Rapper – Weerstand

De rapper weerstand is geboren en getogen in zuide. Deze 24 jarige jongen uit Venlo is ongeveer anderhalf jaar bezig met het opnemen van nummers. In deze tijd heeft hij een mixtape uitgebracht genaamd: ‘waar een w is is een weg’ Er zijn ook veel losse tracks uitgekomen waarvan er eentje nr. 1 in de ‘drop your demo’ contest van juice …..

Muziek – DJ Poison Yvy

Drum and bass/ Dubstep DJ resident @ Drop! & SubCity Biografie In 1999 Yvette Drenth a.k.a Poison Yvy fell hopelessly in love with drum & bass, mainly triggerd by the Forms parties in Arnhem at he Goudvishal. When the interest grew into an obsession she packed her sleeping back every weekend to visit one or …..

Muziek – DJ Minor Setback

Drum&Bass / Dubstep DJ and Sub City / Flipside Event Organiser Biografie Minor Setback has been spinning dnb and dubstep for quite a few years now, he began organising party’s as Strike Out and Dope&Bruut and soon fell in love with spinning tunes himself. His style ranges from Liquid Drum&Bass up to Crossbreed and Snarecore. …..

Muziek – Rapgroep – Gn2

Gn2 is een rapgroep uit Heerlen. Ze zijn nu ongeveer 3 jaar bezig met het maken van hip hop. De groep bestond in eerste instantie uit 2 personen. Dragan en Granit, maar sinds kort hebben ze er een 3e lid bij. Dat is de basgitarist Julius. Deze bas geeft een extra dimensie aan hun tracks. Zo …..

Muziek/Producer – Gemineye

Gemineye / Founder of Sub City Events, DJ and producer, Gemineye loves to provide the audience with the deeper and darker side bass music has to offer. On his playlists you can find the likes of Kryptic Minds, Sleeper, Mala, Loefah, Distance, and many other pioneers of the deep dubstep sound, sometimes supported by his …..

Muziek – DJ Funckarma

Funckarma is the long standing project of Don and Roel Funcken. Two Dutch brothers notorious for their bass heavy, groove filled IDM and experimental approach to all forms of electronic music. Since 1995 their prolific output under various names, has found them homes on labels around the world. From Warp to n5md, Skam to !K7 …..

Muziek/Producers – Frenchtoast

Het duo FrenchtoastSoundsystem vind zijn basis in het voorjaar van 2010, toen Wing “waffles” mok en Lex Chauve hun passie voor muziek bundelde. Lex chauve is een dj/producer die al sinds 2006 op lable’s released als : legacykidsclub, GirlsLoveDJ’s, kiezbeats, etc. Wing “waffles” is begonnen met draaien op jonge leeftijd, met voorliefde voor hiphop/electro. Nu …..